Choď na obsah Choď na menu
 


Cestoviny Carbonara

photostudio_1536608917163.jpg

Ingrediencie:

  • 250 g cestoviny
  • 200 g parmezán
  • 100 g slanina
  • 5 ks žĺtka
  • 2 dcl biele víno
  • 60 g masla
  • pažítka

Postup:

Cestoviny si uvaríme v osolenej vode ( al dente ). Slaninu nakrájame na kocky, opražíme ju, podlejeme bielym vínom, pridáme maslo, osolíme, okoreníme a pár sekúnd redukujeme. Zmiešame spolu s uvarenými cestovinami. Do misky si dáme žĺtka, polovicu parmezánu, nasekanú pažítku a premiešame spolu s cestovinami. Pri servírovaní cestovín, použijeme ďalšiu polovicu parmezánu. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Nikola - recept

Chcela by som sa opýtať, náhodou recept na nejakú dobrú pizzu? Vidím že tu máte profi recepty a ja skutočne neviem spraviť dobrú pizzu, takže by som bola vdačnááááá

Admin - Re: recept

Pizzu nerobievame vôbec. V budúcnosti sa pokúsime spraviť, ale pizza pečená v rúre nie je nikdy tak kvalitne upečená ako v peci.

Silvia - recept

U nas sa tiež vsetko spapalo, skutočne skvely recept

Monika - recept

Naozaj super recept rychli a veľmi chutný ... U nas doma neostalo po obede nič.. Tešíme sa na ďalší recept

Simona - recept

Cestoviny sú moje najoblubenejsie jedlo. Tesim na dalsi recept

Anna - recept

ideálne, rýchle, idem sa trošku potešiť.

Janka - recept

Neskutočne rýchle jedlo a chutí naozaj dobre. Mozem iba pochvalit. Tesim na dalsie receptíky.

Lila - recept

Skvelé, rýchle a výborne. Palec hore.

 

Mail list


Archív

Kalendár
<< jún >>
<< 2019 >>
Po Ut St Št Pia So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30